Челсі звільнив директора через два тижні після призначення через звинувачення у сексуальних домаганнях

Клуб розірвав контракт із комерційним директором після звинувачень, у тому числі у відправленні відео сексуального характеру футбольному фінансовому агенту.
2022 г., 22 вересня, 00:28
Каталіна Кім та Деміан Віллобі
Каталіна Кім та Деміан Віллобі

Челсі підтвердив у середу, 21 вересня, відхід комерційного директора Деміана Віллобі, якого було звільнено за відправку "недоречних повідомлень" колезі-жінці — футбольному фінансовому агенту Каталіні Кім.

У повідомленні The Telegraph йдеться, що його дії поставили під загрозу одну з багатомільйонних інвестиційних угод клубу. Віллобі почав працювати в клубі тільки у вересні, повернувшись на Стемфорд Брідж, де він раніше працював на початку своєї кар'єри в період з 2007 по 2010 рік.

Кім подала скаргу президентові з бізнесу Челсі Тому Гліку — людині, яка найняла Віллобі, — заявивши, що вона піддавалася сексуальним домаганням з боку екс-співробітника "синіх" до його роботи в клубі.

Читайте також: Екс-захисник Челсі висловився про звільнення Тухеля

Це сталося через кілька місяців після того, як новий власник Тодд Боелі пообіцяв "створити в клубі нове середовище, яке відповідає нашим цінностям".

Тодд Боелі
Тодд Боелі

The Telegraph повідомляє, що Кім висловила стурбованість з приводу того, що Віллобі був включений до проекту із залучення нових інвестицій у чоловічу, жіночу та академічну команди клубу, натякаючи на його минулі "діяння".

Вона вперше провела переговори з Гліком у липні від імені зарубіжних інвесторів, готових вкласти сотні мільйонів у клуб, але ці переговори зайшли в глухий кут після того, як Глік додав до обговорень Віллобі.

Деміан Віллобі
Деміан Віллобі

Потім Кім, як кажуть, надала Гліку серію повідомлень сексуального характеру, надісланих їй Віллобі в 2021 році. Вона їх надала 3 вересня — за два дні до офіційної дати призначення Віллобі.

Стверджується, що вони включали повідомлення з питанням, чи гола вона, підняття теми сексу, відверто сексуальне відео і пропозиція організувати зустріч з виконавчим директором Манчестер Сіті Ферраном Соріано, якщо вона захоче бути "неслухняною".

Також кажуть, що Кім неодноразово відмовлялася від залицянь Віллобі і нагадувала йому, що він одружений.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: футбол Челсі АПЛ

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK