Голова боснійської футбольної асоціації: Матч із росіянами треба сприймати як суто товариський

Боснійці не мають наміру відмовлятися від ідеї проведення поєдинку з країною-агресором.
2022 г., 22 вересня, 22:19
Збірна Боснії і Герцеговини / Getty Images
Збірна Боснії і Герцеговини / Getty Images

Президент Футбольної асоціації Боснії і Герцеговини Віко Жельковіч висловився щодо скандального товариського матчу з росіянами, який заплановано на 19 листопада у Санкт-Петербурзі.

"Є різні думки, це нормально. Але також вважаю, що негативу певних ЗМІ та людей занадто багато. Думаю, кожен має право на свою думку, але це не означає, що чиясь думка має зобов'язувати когось і що вони повинні думати так само.

Читайте також: Джеко виступив із заявою щодо матчу Боснії та Герцеговини та РФ

Матч із росіянами треба сприймати як суто товариський. Важливо сказати, що ми маємо згоду УЄФА. Росію відсторонили від проведення офіційних матчів, але щодо товариських матчів - заборон на їхнє проведення немає", - цитує Жельковіча Dnevni Avaz.

Нагадаємо, що провідні гравці боснійської збірної відмовляються брати участь у товариському матчі з росіянами. Публічно проти проведення подібного поєдинку виступили лідери команди Едін Джеко та Міралем П'яніч.

Раніше повідомлялося, що Українська асоціація футболу вимагає від УЄФА та ФІФА не допустити проведення матчу Боснії і Герцеговини з росіянами.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK