Назарина: Приємно приєднатися до Шахтаря, я віддаватиму всі сили для нових перемог команди

Новачок "гірників" поділився враженнями від переходу в клуб.
2022 г., 23 вересня, 17:53
Єгор Назарина
Єгор Назарина

Новоспечений футболіст Шахтаря Єгор Назаріна висловився про трансфер у стан українського гранда.

За словами хавбека, для нього честь приєднатися до такого великого клубу.

Читайте також: Шахтар офіційно оголосив про підписання Назарини

"Для мене велика честь та гордість стати частиною такого великого клубу, як Шахтар. Я думаю, кожен молодий футболіст України мріє потрапити до Шахтаря, і я тішуся, що все так закінчилося.

Я дивився всі матчі Шахтаря, перед початком сезону багато хто говорив, що без бразильців команда буде не тією, проте ми бачимо, що результат є як у чемпіонаті, так і у Лізі чемпіонів. Приємно приєднатися до такої команди, і я також віддаватиму всі сили заради нових перемог Шахтаря.

З Йовічевічем поки що розмови не було, але я говорив з Даріо Срною. Ми приємно поспілкувалися, Даріо привітав мене з тим, що я став частиною команди, і сказав, що радий бачити мене в родині Шахтаря.

Я вибрав 29 номер. Це той самий номер, під яким я грав у Зорі. Вирішив нічого не міняти, добре, що він виявився вільним.

З нетерпінням чекаю зустрічі з уболівальниками Шахтаря та свого дебюту. Хочу попросити, щоби вони продовжували підтримувати команду, як це робили раніше.

Я добре пам'ятаю, що в матчах із Шахтарем завжди було важко, адже була хороша підтримка, це відчувалося. У такий час хотілося б усім побажати мирного неба над головою, сподіваюся, що скоро ми всі разом побачимось на українській Донбас-Арені", - заявив Назарина.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK