Зірка Манчестер Сіті була на вечірці, після якої Менді звинуватили у зґвалтуванні

Несподіваний гість побував удома у обвинуваченого.
2022 г., 24 вересня, 16:41
Джек Гріліш / Getty Images
Джек Гріліш / Getty Images

Футболіст Манчестер Сіті Джек Гріліш був на домашній вечірці Бенджаміна Менді, де, ймовірно, були зґвалтовані дві жінки, передає ВВС. Дві зірки "городян" побували в нічному клубі, перш ніж повернутися в особняк Менді в Чеширі.

23-річна жінка заявила, що її зґвалтував друг Менді Луї Саа Маттурі (не плутати з екс-форвардом МЮ) у машині, коли вони пішли за алкоголем. 41-річний Маттурі та 28-річний Менді заперечують різні сексуальні злочини.

Читайте також: Хавбек Манчестер Сіті ризикує пропустити чемпіонат світу у Катарі

Присяжним був показаний поліцейський допит молодої дівчини, яка звинувачує Менді та Маттурі у зґвалтуванні.

Жінка, якій на той час було 17 років, сказала, що гравець Ман Сіті двічі зґвалтував її у своєму будинку під час вечірки, де були присутні його друзі, а також Гриліш та його друзі з Бірмінгема.

"Вони були з Джеком Грілішем. Навколо нього було кілька дівчат, але вони фотографували і знімали відео з його друзями. Клубу це не сподобалося. Вони хотіли, щоб фотографії були видалені. Була недовга розмова. Їм знадобився деякий час, щоб вийти".

Потерпіла взяла таксі з трьома іншими дівчатами та одним із друзів Маттурі до дому Менді, де у дівчат відібрали мобільні телефони, перш ніж увійти всередину.

"На дивані вже були дві дівчини. Вони сиділи поряд із Джеком, який вимагав горілки".

Потім вона повідомила поліції, що одна жінка сказала їй, що займалася сексом із Грілішем. До того ж, вона сказала, що бачила, як він відключився. У підсумку у бік Джека Гриліша не було висунуто жодного звинувачення.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK