"Я знаю, що ти фанат Арсеналу": хавбек Челсі зустрівся з Енді Марреєм на прощальному турнірі Роджера Федерера

Спортсмени обмінялися подарунками, попри різні футбольні погляди.
2022 г., 25 вересня, 18:24
Рубен Лофтус-Чік та Енді Маррей / https://www.instagram.com/rlc/
Рубен Лофтус-Чік та Енді Маррей / https://www.instagram.com/rlc/

З 23 по 25 вересня у Лондоні на арені О2 проходить кубок Лейвера – виставковий турнір, у якому між собою змагаються тенісисти Європи та решти світу. Так склалося, що цей турнір стане останнім у професійній кар'єрі Роджера Федерера.

У турнірі у складі європейської команди бере участь британський тенісист Енді Маррей (так, велика четвірка в особі Федерера, Надаля, Джоковича та Маррея зібралася в одній команді).

Провідати свого співвітчизника вирішив півзахисник лондонського Челсі Рубен Лофтус-Чік. Гравець "синіх" зустрівся з Марреєм під час тренування, де спортсмени обмінялися пам'ятними сувенірами, а Енді навіть продемонстрував свої вміння у набиванні тенісного м'яча.

Смішно було спостерігати за тим, як Лофтус-Чік дарував Маррею футболку зі словами: "Я знаю, що ти фанат Арсеналу, тому, будь ласка, не спалюй її".

У відповідь 35-річний британець заявив, що в нього вдома є ціла колекція футболок з автографами, яка висить у нього на стіні. А цю він повісить поряд із футболкою Дієго Марадони.

Футболіст Челсі у подарунок отримав спортивну кофту та тенісну ракетку.

Поки що за два матчі до кінця турніру перемагає команда решти світу з рахунком 10:8. Роджер Федерер провів свій останній матч у кар'єрі у парі з Рафаелем Надалем. На жаль, Федаль програли Джеку Соку та Френсісу Тіафу.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK