Кантона: Зараз все виглядає так, що великі країни зацікавлені у світовій війні

Легенда МЮ висловився про геополітичну ситуацію у світі.
2022 г., 26 вересня, 17:52
Ерік Кантона
Ерік Кантона

Легендарний французький форвард Ерік Кантона поділився думками про те, що відбувається на політичній арені світу

Екс-футболіст заявив, що зараз багато країн вдаються до націоналістичної повістки, звинувачуючи в багатьох проблемах іммігрантів, що може призвести до світової війни.

Франція, вже понад 10 років, після фінансової кризи 2008 року, після пандемії ковіду, стає більш націоналістичною.

Не тільки Франція. Багато країн. Великобританія. Німеччина. Угорщина. Італія, Іспанія, всюди. Небезпека полягає в тому, що якщо ми повернемося до 1929 року, після обвалу фондового ринку, у 1933 році Адольф Гітлер виграв вибори, була світова війна.

Потроху ми стаємо все більш і більш націоналістами, вважаючи, що в усьому винні іноземці та іммігранти. Бо ніхто не бере на себе відповідальність. Це завжди розглядається як помилка «слабких», тому завжди списують вину на імміграцію.

Коли в країні все добре, ми говоримо, що це завдяки всім. Але коли настають погані часи, у цьому завжди винна імміграція. Після цього - світова війна. Сьогодні виглядає так, що великі країни зацікавлені у світовій війні.

Але замість того, щоб вчитися на минулому, ми повністю відтворюємо те, що вже було в історії. Сподіваюся, світової війни не буде. Дуже сподіваюся. Але ми з кожним днем все ближче, ближче і ближче до неї», - сказав Кантона для The Athletic.

 


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK