Неймар і Мбаппе уклали джентльменську угоду заради ПСЖ

Напружені стосунки між двома зірками парижан не мають бути проблемою для клубу.
2022 г., 29 вересня, 18:37
Неймар та Кіліан Мбаппе / Getty Images
Неймар та Кіліан Мбаппе / Getty Images

Після того, як Кіліан Мбаппе відмовився від переходу в Реал заради королівських умов у ПСЖ, відносини між ним та Неймаром помітно погіршилися. Влітку багато ЗМІ заявляли про те, що бразилець буде проданий за бажанням нової головної зірки клубу.

Неймар так і не був проданий, а стосунки ставали все напруженішими. Конфлікт спалахнув через питання основного пенальтиста парижан. Пізніше 30-річний бразилець був роздратований деякими рішеннями свого одноклубника на футбольному полі, а Мбаппе висловлював невдоволення всім, хто не віддавав на нього передачу.

Як зазначає L’Équipe, Неймар уже втомився від зарозумілості 23-річного француза. Але замість ескалації конфлікту вони вирішили укласти угоду - футболісти мають намір приглушити суперечки.

Повідомляється, що обидва гравці дійшли висновку, що їхній конфлікт не повинен ставати проблемою для ПСЖ, а тому вони робитимуть все, щоб їхні стосунки не впливали на клуб та його результати негативним чином.

Нагадаємо, що нещодавно Неймар відмовився відповідати на запитання журналіста про його стосунки з Мбаппе. За інформацією джерела, він зробив це для того, щоб не створити нових проблем, а не через свою нелюбов до француза.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK