Жезус: Якоїсь миті я перестав приймати футбол Гвардіоли

Бразилець хотів нового виклику у кар'єрі.
2022 г., 30 вересня, 14:42
Габріел Жезус та Хосеп Гвардіола / Getty Images
Габріел Жезус та Хосеп Гвардіола / Getty Images

Нападник Арсеналу Габріел Жезус поділився подробицями свого переходу з Манчестер Сіті. За словами бразильського футболіста, йому не подобався футбол іспанського тренера.

"Справа була в тому, як Гвардіола розуміє футбол і чого хоче. Тоді ви вирішуєте - приймати це чи ні. Якщо ні - "дякую", йдемо далі. Якийсь час я приймав, але настав момент, коли я сказав, що хочу іншого. Він мене зрозумів і ми подякували один одному".

Читайте також: Легендарний футболіст Арсеналу станцював на відомому шоу під фанатську пісню

Жезус оцінив атмосферу у лондонському клубі.

"В Арсеналі, все по-іншому. Футбол інший – інші гравці, інші способи гри. У Сіті все було інакше. Нападник не так часто торкався м'яча, що видно в іграх. І коли час вже торкатися м'яча, то це був не нападник, адже Гвардіола ставив півзахисника вище, тому я зважився на зміни.

Я багато говорив з Артетою про стиль Арсеналу. Він знає мене, я його. Я зрозумів, чого він хоче від мене. Зараз я вільний на полі, граю з усмішкою на обличчі і намагаюся щосили показувати найкращу версію себе", - наводить слова Жезуса ESPN.

У поточному сезоні 25-річний футболіст провів вісім матчів за Арсенал у всіх турнірах, у яких забив чотири голи та виконав три гольові передачі.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK