Новини з роздягальні МЮ: тен Хаг щирий, але жорсткий, Варан, Каземіро та Еріксен - тіньові авторитети

Схоже, що атмосфера у команді потроху налагоджується.
2022 г., 1 жовтня, 21:59
Ерік тен Хаг / Getty Images
Ерік тен Хаг / Getty Images

У неділю, 2 жовтня, на Етіхаді відбудеться друга гучна зустріч дев'ятого туру АПЛ Манчестер Сіті – Манчестер Юнайтед.

Перед матчем журналіст The Telegraph Джеймс Дакер поділився новинами з роздягальні "червоних дияволів". Повідомляється, що головний тренер Ерік тен Хаг вважається щирою і принципово порядною людиною.

Але при цьому він жорсткий, серйозний, цілеспрямований, орієнтований на деталі і не прощає непрофесіоналізму, неохайності чи відсутності старання.

Одне з головних відкриттів клубу Лісандро Мартінес є чи не головним і позитивним оратором у роздягальні, який пов'язує багато груп гравців, включаючи гравців академії.

Читайте також: Арсенал у більшості здобув перемогу над Тоттенгемом у північнолондонському дербі

Каземіро, Крістіан Еріксен і Рафаель Варан мають тихий, але значний авторитет серед футболістів, багато в чому завдяки своїм виступам і досягненням у своїх кар'єрах.

До того ж данець сильно здружився з Бруно Фернандеш. Плюс його характер дозволив йому добре порозумітися не тільки з новими партнерами, але і всім персоналом.

Тірелл Маласія одним з останніх залишає тренувальний комплекс у Каррінгтоні, а Антоні привніс додаткову інтенсивність та гостроту у тренування манкуніанців – бразилець насолоджується перебуванням у клубі, в який він відчайдушно хотів перейти.

Бруно Фернандеш і Том Хітон вважаються двома найбільш емоційно розумними та врівноваженими людьми в команді, які розуміють цінність "батога і пряника" і не бояться відповісти або стати на захист одноклубників або тренера, коли це необхідно.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK