Рой Кін: Роналду повернувся до МЮ не для того, щоб сидіти на лавці в дербі

Легенда манкуніанців незадоволена рішенням тренера.
2022 г., 3 жовтня, 12:51
Кріштіану Роналду / Getty Images
Кріштіану Роналду / Getty Images

Колишній футболіст Манчестер Юнайтед Рой Кін прокоментував рішення Еріка тен Хага не випускати на матч із Манчестер Сіті (3:6) форварда Кріштіану Роналду.

"Великі гравці та топ-гравці хочуть грати щотижня. Роналду повернувся в Манчестер Юнайтед не для того, щоб сидіти на лаві запасних у дербі.

Мене не турбує, що гравець не пресингує, якщо він заб'є 20-25 голів. Він був найкращим бомбардиром Манчестер Юнайтед. Я не думаю, що він тоді надто пресингував. Манчестер Юнайтед програв уже три матчі цього сезону.

Читайте також: Тен Хаг розповів, чому він не випустив Роналду в матчі з Манчестер Сіті

Гравці не ефективні, коли Кріштіану на полі? Це їхня вина. Це їхня вина, а не Роналду. У мене ніколи не було проблем із грою з нападником, який збирається забиває 20-25 голів, мене не хвилювало, якщо він ніколи не повертався в оборону.

Ми страждали, коли дивилися матч Астон Вілли, бо вони не могли забити. Але в той же час ми критикуємо Роналду, тому що єдине, що він робить – це забиває голи!” – сказав Кін в інтерв'ю Sky Sports.

У поточному сезоні на рахунку 37-річного португальця 6 матчів у рамках АПЛ, у яких гравець не відзначився результативними діями.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK