Перес: Футбол хворий, він втрачає лідерство у світі

Глава мадридського клубу хоче, щоб улюблений вид спорту знову домінував.
2022 г., 3 жовтня, 15:21
Флорентіно Перес / Getty Images
Флорентіно Перес / Getty Images

Президент Реала Флорентіно Перес на асамблеї вершкових поділився думкою про зниження інтересу до футболу.

"Щоб вирішити проблему, треба визнати, що вона існує. Тільки так можна шукати рішення. Наш улюблений вид спорту хворий, футбол втрачає лідерство у світі. Молодь дедалі менше цікавиться ним. Потрібно зупинити це, поки не пізно.

Нові покоління віддають перевагу іншим розвагам – наприклад, відеоіграм. Вони хочуть отримувати якісний продукт, але футбол не може запропонувати, тому що нинішні турніри не викликають інтересу, поки не настають пізні стадії.

Читайте також: "Хіба матчі Надаля та Федерера комусь набридли?": Флорентіно Перес згадав про Суперлізу

За всієї поваги до національних чемпіонатів, європейські топ-ліги мають пропонувати якісні матчі протягом усього року. Лише такі матчі допоможуть повернути молодь.

Аудіовізуальні доходи НФЛ, де команди проводять всього вісім домашніх матчів, вищі за доходи від Ліги чемпіонів. Значить, у США роблять щось дуже правильно, а у старій Європі – ні. Футбол програє цю битву.

Футболу потрібні професіонали. Потрібно пропонувати продукт високої якості, який викликає інтерес та змушує відчувати пристрасть. Ми маємо зупинити спад футболу", – наводить слова Переса видання Marca.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK