Індзагі: Барселона не заслуговувала поразки від Баварії

Італійський фахівець похвалив свого суперника.
2022 г., 4 жовтня, 09:19
Сімоне Індзагі / Getty Images
Сімоне Індзагі / Getty Images

Головний тренер Інтера Сімоне Індзагі висловився про майбутній матч проти Барселони в рамках третього туру Ліги чемпіонів.

"Ми проаналізуємо матч із Ромою і зосередимося на Барселоні. Зараз ситуація непроста через результати. Але я думаю, що ми провели хороший матч проти Роми і заслуговували на інший результат. І все ж таки ми розуміємо, що повинні працювати краще.

У нас гарна нагода проявити себе. Ми зустрінемося з сильною командою, однією з найкращих у Європі. Вона зазнала незаслуженої поразки від Баварії. Барселона гарна у кожній лінії.

Читайте також: Доля Індзагі вирішиться після матчів проти Барселони та Сассуоло

Гра Барселони входить до числа найкращих у Європі. Її гравці здатні робити на полі всі, вони організовані і найкраще у Європі повертають собі м'яч. Вони знають, як діяти і з м'ячем, і без нього.

Ми розуміємо важливість матчу. Ми – Інтер, тож постараємося виходити зі своїх сильних сторін. Буде складно, і ми вже поплатилися за свої помилки у матчі з Баварією, хоч і показали гарну гру. У ключові моменти ми зробили замало. Нам доведеться стримувати сильного суперника і завдавати йому ударів у слушний момент", – сказав Індзагі на передматчевій прес-конференції.

Нагадаємо, Інтер зустрінеться із Барселоною у вівторок, 4 жовтня. Стартовий свисток пролунає о 22:00 за Києвом.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK