Арсенал без Зінченка здобув перемогу над Ліверпулем і повернув собі лідерство в АПЛ

Мерсисайдці двічі відігравалися під час матчу, але в підсумку успіх святкували лондонці.
2022 г., 9 жовтня, 20:51
Арсенал переміг Ліверпуль / Getty Images
Арсенал переміг Ліверпуль / Getty Images

У неділю, 9 жовтня, лондонський Арсенал у центральному матчі десятого туру англійської Прем'єр-ліги приймав на своєму полі Ліверпуль.

Підопічні Мікеля Артети зуміли перевершити своїх опонентів у результативній перестрілці, здобувши яскраву перемогу з рахунком 3:2.

"Каноніри" відкрили рахунок уже в дебюті зустрічі завдяки влучному удару Габріеля Мартінеллі. Ліверпуль відігрався на 34-й хвилині зусиллями Дарвіна Нуньєса, але у компенсований до першого тайму час лондонці знову вийшли вперед після результативних дій Букайо Сака, якому асистував Мартінеллі.

Після перерви мерсисайдці вдруге вирівняли становище стараннями Роберто Фірміно, але останнє слово було за Сака, який оформив дубль, реалізувавши пенальті на 76-й хвилині поєдинку.

Сака оформив дубль
Сака оформив дубль / Джерело: Getty Images

Українець Олександр Зінченко не потрапив навіть у заявку Арсенала на цей матч, хоча раніше у лондонському клубі про його травму не повідомляли.

Після цієї перемоги Арсенал із 24 очками повернувся на перше місце у турнірній таблиці АПЛ, випередивши Манчестер Сіті на один бал. Ліверпуль, маючи у своєму активі десять пунктів, посідає десяту позицію.

Арсенал - Ліверпуль 3:2

Голи: Мартінеллі, 1, Сака, 45+5, 76 (пен.) - Нуньєс, 34, Фірміно, 53

Арсенал: Ремсдейл - Вайт, Саліба, Габріел, Томіясу - Парті, Джака - Сака (Вієйра, 90+4), Едегор (Тірні, 82), Мартінеллі - Жезус (Нкетіа, 90+1)

Ліверпуль: Аліссон - Цимікас, ван Дейк, Матіп (Конате, 69), Александер-Арнольд (Гомес, 46) - Діас (Фірміно, 42), Тьяго, Гендерсон, Салах (Фабіньйо, 69) - Нуньєс, Жота (Елліотт, 81)

Попередження: Едегор, 45+4 - Діас, 6, Гомес, 71.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK