Історичний гол Роналду приніс Манчестер Юнайтед вольову перемогу над Евертоном

Команда Еріка тен Хага впоралася з обороною "ірисок", які пропустили найменше у нинішньому сезоні.
2022 г., 9 жовтня, 23:00
Маркус Решфорд та Кріштіану Роналду / Getty Images
Маркус Решфорд та Кріштіану Роналду / Getty Images

На Гудісон Парк відбувся матч десятого туру Англійської Прем'єр-ліги, в якому Евертон приймав у гостях Манчестер Юнайтед. Зустріч завершилася вольовою перемогою манкуніанців із рахунком 2:1.

Господарі поля досить швидко вийшли вперед. Каземіро у центрі поля втратив м'яч, який у результаті дійшов до Алекса Івобі. 26-річний нігерієць обвідним ударом з-за меж штрафного майданчика вразив ворота Давіда Де Хеа.

Але лише через десять хвилин МЮ повернувся в гру. Бруно Фернандеш перехопив м'яч, віддавши його Антоні Марс'ялю. Француз продовжив атаку передачею на Антоні, який вирвався на побачення з Джорданом Пікфордом та переграв голкіпера збірної Англії. Бразилець забив у всіх своїх трьох матчах АПЛ.

Незабаром Марсьяль отримав травму і замість нього на полі з'явився Кріштіану Роналду, який у подальшому створив історію.

На 44-й хвилині Каземіро реабілітувався за провал на початку матчу, відібравши м'яч та видавши передачу на Роналду. Португалець втік від захисника і влучним ударом у ближній кут зробив рахунок 2:1 на користь своєї команди. Цей гол став для Кріштіану ювілейним 700-м у клубній кар'єрі.

За десять хвилин до кінця гри "червоні дияволи" збільшили свій відрив, але гол Маркуса Решфорда було скасовано через гру рукою в англійця.

Читайте також: Арсенал без Зінченка здобув перемогу над Ліверпулем і повернув собі лідерство в АПЛ

Манчестер Юнайтед повернувся на п'яту сходинку таблиці, заробивши вже 15 балів. Евертон же впав на 12 місце з десятьма очками в активі.

Евертон - Манчестер Юнайтед 1:2
Голи: Івобі, 5 - Антоні, 15, Роналду, 44.

Евертон: Пікфорд - Коулмен (Гарнер, 75), Коуді, Тарковскі, Миколенко - Онана, Гуйє (Калверт-Льюїн, 76), Івобі - Грей, Мопе (Рондон, 84), Гордон (МакНіл, 67).

Манчестер Юнайтед: Де Хеа - Далот, Лінделеф, Мартінес, Шоу - Каземіро, Еріксен (МакТоміней, 83), Антоні (Варан, 90+3), Фернандеш, Решфорд - Марсьяль (Роналду, 29).

Попередження: Онана, Гордон - МакТоміней.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK