Голанд розповів про особливу дієту на 6000 калорій, яка дозволяє йому бути гольовою машиною

Тільки натуральне м'ясо, яке ще півгодини тому паслося на сусідньому лузі та тричі відфільтрована вода.
2022 г., 12 жовтня, 23:21
Ерлінг Голанд / Getty Images
Ерлінг Голанд / Getty Images

Після трансферу в Манчестер Сіті Ерлінг Голанд закрив роти всім критикам, які стверджували, що він не зможе забивати в АПЛ стільки ж, скільки і в Бундеслізі, оскільки в Англії зовсім інший футбол.

Але що дозволяє йому підтримувати таку неймовірну форму? У нещодавньому документальному фільмі "Голанд: Важливе рішення" 22-річний норвежець розкрив секрет своєї 6000-калорійної дієти.

"Ви (інші люди) це не їсте. Я дбаю про своє тіло", - сказав Голанд, демонструючи величезні шматки серця і печінки. "Я думаю, що найголовніше — їсти якісну їжу, яка має бути якнаймісцевішою".

"Люди кажуть, що м'ясо шкідливе для вас, але яке? М'ясо, яке використовують у Макдональдсі? Або м'ясо корови, яка їла траву прямо он там, на лузі?", - цитує форварда talkSPORT.

Читайте також: Гвардіола: Рух Холанда дуже допомагає Де Брюйне

Він також заявив, що п'є воду, пропущену тільки через складну систему фільтрів.

"Перше, що я роблю вранці — дозволяю сонячному світлу потрапити в мої очі, це добре для циркадного ритму. Я також почав трохи фільтрувати воду. Я думаю, що це може мати великий корисний ефект для мого тіла".

Ерлінг, який стверджує, що споживає 6000 калорій на день, також є шанувальником крижаних ванн та окулярів, які фільтрують синє світло, щоб покращити його сон.

Нагадаємо, що всього за 13 матчів у складі Манчестер Сіті у всіх турнірах Ерлінг Голанд відзначився 20 голами та 3 результативними передачами.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK