Ліверпуль - Манчестер Сіті: прогноз на матч 16.10.2022

Команди зустрінуться в одинадцятому турі чемпіонату Англії-2022/23. Дізнайся, у кого із суперників більше шансів на перемогу на ISPORT.ua.
2022 г., 15 жовтня, 23:20
Ліверпуль - Манчестер Сіті / Getty Images
Ліверпуль - Манчестер Сіті / Getty Images

У рамках чергового туру чемпіонату Англії відбудеться один із найочікуваніших матчів - Ліверпуль на своєму полі прийме Манчестер Сіті.

Поєдинок відбудеться у неділю, 16 жовтня, і розпочнеться о 18:30 за київським часом. Відбудеться зустріч у Ліверпулі (Англія) на чарівному стадіоні - Енфілд.

Ліверпуль, який був претендентом на чемпіонство, провалює старт сезону, а тому команді Юргена Клоппа необхідно здобути перемогу, щоб повернутися у гонку за чемпіонство. Манчестер Сіті, який йде другим у таблиці, важливо обіграти суперника, щоб не відпустити Арсенал уперед у турнірній таблиці АПЛ.

Коефіцієнт та ставки на матч одинадцятого туру АПЛ Ліверпуль - Манчестер Сіті 16 жовтня

Манчестер Сіті за перші дев'ять ігор жодного разу не програв, що дозволяє мати на своєму рахунку 23 очки (двічі команда зіграла внічию), а ось у Ліверпуля невтішна статистика - 2 перемоги, 2 поразки і чотири нічиї - сумарно десять очок і 11-е місце в таблиці.

Експерти та аналітики визначили, що фаворитом майбутнього матчу є Манчестер Сіті, який хоч і грає в гостях, але набрав чудову форму, щоб бути головним претендентом на успіх у поєдинку.

Прогноз букмекерів на матч Ліверпуль – Манчестер Сіті:

  • Перемога Ліверпуля: 3,84
  • Нічия: 4,1
  • Перемога Манчестер Сіті: 1,9

Цікаво також і те, що букмекери прогнозують гольову гру. Якщо вас цікавлять ставки, на те, що обидві команди заб'ють, то на це можна поставити з коефіцієнтом - 1,45. Водночас коефіцієнт на ТБ 3 дорівнює - 1,69 - дуже приваблива ставка.

Статистика протистояння Ліверпуля та Манчестер Сіті

Команди провели між собою 193 матчі з огляду на всі турніри. Окрім англійських змагань, Ліверпуль та Манчестер Сіті грали між собою і в Лізі чемпіонів та на товариському турнірі. За цей час статистика протистояння:

Ліверпуль - Манчестер Сіті
93    Перемоги 48
52       Нічиї     52
341      Голи      259

Варто зазначити, що найбільше матчів у цьому протистоянні серед гравців провели Джо Корріган (28 ігор), який тривалий час захищав ворота Манчестер Сіті, та Стівен Джеррард (26), який увійшов до історії клубу.

В останньому офіційному поєдинку між командами було зафіксовано перемогу Ліверпуля (3:1), який завоював Суперкубок Англії.

Ліверпуль 3-1 Манчестер Сіті
Голи: Александр-Арнольд, 21, Салах, 83, Нуньєс, 90+4 - Альварес, 70

Ліверпуль: Адріан — Александер-Арнольд (Мілнер, 73), Матіп Ван Дейк, Робертсон — Хендерсон (Елліот, 74), Фабіньо, Тьяго (Кейта, 85) — Салах (Джонс, 90+5), Фірміно (Нуньєс), Діас (Карвалью, 89).

Манчестер Сіті: Едерсон - Вокер, Діаш, Аке, Канселу - Б. Сілва, Родріго, де Брюйне (Гюндоган, 72) - Марез (Альварес), Холанд, Гріліш (Фоден, 58).

Попередження: Діас.

На тижні Ліверпуль у рамках Ліги чемпіонів у гостях зустрічався з Рейнджерсом. Поєдинок для англійського клубу виявився легким, адже підопічні Юргена Клоппа здобули розгромну перемогу – 7:1. "Червоні" продовжують гонку за потрапляння до плей-офф турніру.

Манчестер Сіті також провів двобій у Лізі чемпіонів, де сенсаційно не зумів обіграти Копенгаген (0:0). Незважаючи на втрату очок, команда Хосепа Гвардіоли вже вийшла у плей-офф.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK