Хаві: Атмосфера Ель Класіко збуджує мене у сексуальному плані

Іспанський фахівець поділився думками напередодні принципового протистояння Іспанії.
2022 г., 15 жовтня, 17:04
Хаві Ернандес / Getty Images
Хаві Ернандес / Getty Images

У неділю, 16 жовтня, відбудеться центральний матч першого кола іспанської Ла Ліги – Ель Класіко: Реал проти Барселони.

Головний тренер каталонців Хаві Ернандес, виступаючи на передматчевій прес-конференції, заявив, що буде готовий залишити команду, якщо зрозуміє, що він діє їй на шкоду.

"Я намагаюся вислуховувати всю критику. Але я не надто зациклююсь на цьому. Я фокусуюсь на роботі. Ми маємо продовжувати працювати, щоб перемогти завтра", - цитує іспанця Barca Universal.

"Я, як і раніше, наполягаю на тому, що ми на правильному шляху. Ми забили 20 голів у чемпіонаті, пропустили лише один. Ми краще, ніж були раніше. Це правда, що нам потрібно вдосконалюватися в Європі, але це стосується кожного початого проекту. Ми краще граємо в лізі. Завтра буде важкий матч, і ми повинні працювати над його перемогою".

"Я фанат Барселони. Я хочу кращого для клубу. Якщо я відчую, що більше нічого не можу робити, я піду додому. Але поки що все нормально".

"Мені подобається грати проти Реала. Я люблю змагальність, і мені завжди подобається брати участь у таких матчах. Ель Класіко на Камп Ноу теж має особливий смак з атмосферою вболівальників. Можливо, це не правильна фраза, але атмосфера Ель Класіко мене збуджує у сексуальному плані".

Нагадаємо, що матч Реал-Барселона розпочнеться о 17:15 за київським часом. А слідкувати за подіями поєдинку можна буде на ISPORT завдяки текстовой трансляции.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK