Несподіваний зв'язок: бабуся лідера Ліверпуля в молодості зустрічалася із сером Алексом Фергюсоном

Потенційно гравець міг називати легенду "червоних дияволів" своїм дідом.
2022 г., 16 жовтня, 14:52
Трент Александер-Арнольд та сер Алекс Фергюсон / Getty Images
Трент Александер-Арнольд та сер Алекс Фергюсон / Getty Images

Манчестер Юнайтед і Ліверпуль є найпринциповішими суперниками у всій Англії. І є історія, яка знову поєднала ці великі клуби.

Задовго до того, як Трент Александер-Арнольд став лідером мерсисайдців, сер Алекс Фергюсон, легендарний тренер "червоних дияволів", зустрічався з Дорін Карлінг, бабусею англійця по материнській лінії, передає Daily Star.

Шотландець зробив одкровення про це у своїй автобіографії, яка була опублікована ще у 2013 році невдовзі після виходу на пенсію.

Він написав, що Дорін була його "першою постійною дівчиною", і вони зустрічалися близько 18 місяців, будучи підлітками в Глазго. Але їхні стосунки "осягла доля більшості перших романів - вони зійшли нанівець".

Читайте також: Гарі Невілл зробив прогноз на підсумкове місце Ліверпуля в АПЛ

Після цього Карлінг переїхала до Нью-Йорка і пізніше вийшла заміж, що поклало кінець будь-якій надії на те, що вона і шотландець знову зійдуться.

Як не дивно, сімейні зв'язки фулбека Ліверпуля з Юнайтедом на цьому не закінчуються. Один із двоюрідних братів його мами, Джон Александер, був секретарем клубу манкуніанців з 2010 по 2017 рік.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK