Ліверпуль - Ман Сіті 1:0: огляд матчу і результат гри 16.10.2022

Завершився поєдинок чемпіонату Англії між командами Пепа Гвардіоли та Юргена Клоппа.
2022 г., 16 жовтня, 20:29
Ліверпуль - Манчестер Сіті / Getty Images
Ліверпуль - Манчестер Сіті / Getty Images

У неділю, 16 жовтня, у рамках 11 туру АПЛ Ліверпуль зустрічався з головним конкурентом останніх років у чемпіонаті Манчестер Сіті.

Обидві команди цілком могли відкрити рахунок ще у першому таймі, оскільки мали чимало моментів для цього, проте до перерви вболівальники не змогли побачити забитих м'ячів.

Лише на 76-й хвилині рахунок у матчі відкрив нападник Ліверпуля Мохамед Салах. Голкіпер господарів Алісон зробив передачу на єгиптянина, який скористався помилкою захисника Манчестер Сіті Жоау Канселу, реалізував вихід 1 на 1 із голкіпером.

На 86-й хвилині арбітр вилучив головного тренера Ліверпуля Юргена Клоппа, який надто емоційно відреагував на рішення арбітра не зафіксувати фол на форварді Мохамеді Салахе.

Вилучення наставника ніяк не встигло вплинути на гравців мерсисайдської команди, тому вони зуміли утримати потрібний їм рахунок до фінального свистка.

Статистика матчу Ліверпуль - Ман Сіті 11-го туру чемпіонату Англії

Ліверпуль - Ман Сіті 1:0
Гол: Салах, 76

Володіння м'ячем: 36% - 64%
Удари (в отвір воріт): 13(2) - 16(6)
Атаки: 67 - 137

Ліверпуль: Аліссон - ван Дейк, Гомес, Робертсон - Тьяго Алькантара, Фабіньо (Хендерсон, 73), Еліотт (Карвалью, 73), Мілнер - Фірміно (Нуньєс, 72), Салах (Олександер-Арнолд, 90), Діла  90).

Манчестер Сіті: Едерсон – Жоау Канселу, Рубен Діаш, Аканджі, Аке – Гюндоган (Альварес, 89), де Брюйне, Родрі – Бернарду Сілва, Фоден, Холанд.

Попередження: Фабіньо, Тьяго Алькантара, Діогу Жота - Аканджі


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK