Золотий м'яч-2022: де дивитися церемонію 17.10.2022

ISPORT розповідає, де можна переглянути трансляцію вручення Золотого м'яча.
2022 г., 17 жовтня, 12:00
Золотий м'яч
Золотий м'яч

В понедельник, 17 октября, в столице Франции городе Париже состоится церемония вручения Золотого мяча за сезон-2021/22. 

Серед претендентів на нагороду, а їх залишилося лише 30 чоловік, такі футболісти, як Кіліан Мбаппе, Вірджил ван Дейк, Кевін де Брюйне, Роберт Левандовські, Тібо Куртуа та інші. Але майже ніхто не сумнівається, що нагорода дістанеться французькому нападнику Реала Каріму Бензема.

Варто також відмітити, що в 30-ці найкращих відсутній поки що останній володар ЗМ - Ліонель Мессі, який провів далекий від ідеалу минулий сезон.

Де дивитися церемонію вручення Золотого м'яча

Слідкувати за ходом подій на церемонії нагородження найкращих футболістів можна буде на YouTube-каналі "Футбол 2.0", а також плейер з трансляцією буде доступний на ISPORT, де и зможете подивитися за нагородженнями і виходом футболістів на сцену.

Офіційний початок церемонії запланований на 21:30, саме тоді розпочнеться нагородження головних дійових осіб різноманітними нагородами. Серед призів:

  • Золотий м'яч
  • Жіночий Золотий м'яч
  • Приз найкращому воротареві
  • Приз найкращому молодому гравцю
  • Найкраща команда року
  • Приз Сократа (нововведення)

За декілька годин до початку церемонії розпочнеться оголошення результатів голосування Золотого м'яча, організатори назвуть імена футболістів, що посіли місця з 30 по 11.  

Де відбудеться церемонія Золотого м'яча

Останніми роками France Football зробив церемонію вручення своїх нагород схожою на найвеличніші гала-концерти, з червоною доріжкою та запрошеними зірковими гостями.

Проходитиме все дійство у паризькому театрі Шатле. Це музичний театр в I окрузі Парижа, який було побудовано ще в 1862 року. Саме в цій будівлі, окрім Золотого м'яча, відбувається також і церемонія вручення Сезара - головної кінопремії Франції.

Театр розрахований на те, що його можуть відвідати одночасно 2500 глядачів, а його сцена настільки велика, що на одній з вистав, яка відбулася більше 130 років тому, на неї вийшли майже 700 артистів одночасно. 

Здебільшого театр використовують для проведення оперним та концертів класичної музики. 


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK