Севілья - Валенсія: де дивитись матч 18.10.2022 чемпіонату Іспанії

Де дивитись матч 10-го туру чемпіонату Іспанії Севілья – Валенсія. ISPORT розповідає, хто прямому ефірі покаже матч Ла Ліги Севілья – Валенсія.
2022 г., 18 жовтня, 18:25
Севілья - Валенсія / Getty Images
Севілья - Валенсія / Getty Images

У вівторок, 18 жовтня, у рамках десятого туру Ла Ліги сезону-2022/23 Севілья зіграє з Валенсією.

Поєдинок відбудеться у вівторок, 20 жовтня, і розпочнеться о 20:00 за київським часом.  Відбудеться зустріч у Севільї (Іспанія) на стадіоні - Рамон Санчес Пісхуан.

У чемпіонаті Іспанії Севілья, несподівано, не бореться за місце в Лізі чемпіонів, а намагається "вижити" перебуваючи майже на дні таблиці. Валенсія, своєю чергою, чергує перемоги з поразками, закріпившись у самому центрі.

Де дивитись Севілья - Валенсія

В Україні центральний матч туру чемпіонату Іспанії у прямому ефірі транслюватиме відеосервіс Megogo. Тут двобій покаже канал "Megogo Футбол 1". Він також доступний на платформі Volia TV.

У турнірній таблиці чемпіонату Іспанії Барселона знаходиться на 14-му рядку з 9 балами. Валенсія у свою чергу посідає 8 місце, набравши 14 очок.

Де відбудеться матч Севілья – Валенсія?

Поєдинок має пройти стадіоні Рамон Санчес Пісхуан у Севільї. Арена збудована у 1958 році, а вміщує – 45 500 глядачів.

Востаннє команди зустрічалися у січні поточного року у рамках чемпіонату Іспанії. Тоді команди розійшлися миром із рахунком 1:1.

Минулого туру Севілья з мінімальним відривом здолала Мальорку (1:0), а Валенсія у гольовій перестрілці зіграла внічию з Ельче (2:2).

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Севілья Валенсія Ла Ліга

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK