Челсі - Манчестер Юнайтед: де дивитися матч 22.10.2022 чемпіонату Англії

Команди зустрінуться в матчі 13-го туру англійської Прем'єр-ліги-2022/23. Дізнайтеся на ISPORT, де дивитися цей поєдинок, а також місце та час його проведення.
2022 г., 22 жовтня, 06:50
Челсі - Манчестер Юнайтед: де дивитися матч / Getty Images
Челсі - Манчестер Юнайтед: де дивитися матч / Getty Images

У суботу, 22 жовтня, Челсі в рамках 13-го туру англійської Прем'єр-ліги сезону-2022/23 прийме на своєму полі Манчестер Юнайтед.

Поєдинок буде зіграний у Лондоні (Англія) на домашньому стадіоні "синіх" Стемфорд Брідж. Стартовий свисток у зустрічі пролунає о 19:30 за київським часом.

Наразі Челсі та Манчестер Юнайтед є сусідами в турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги та борються за місце в Лізі чемпіонів. Лондонський клуб, маючи у своєму активі 19 очок після дев'яти матчів, посідає четверту позицію та перебуває в зоні ЛЧ. МЮ розташувався на один рядок нижче. Манкуніанці у дев'яти поєдинках набрали 16 балів.

Де дивитись матч Челсі - Манчестер Юнайтед

На ISPORT буде доступна текстова трансляція матчу Челсі - Манчестер Юнайтед, де можна дивитися поточний хід поєдинку. Матч розпочнеться 22 жовтня о 19:30 за київським часом.

Окрім того, в Україні центральний матч 13-го туру чемпіонату Англії в прямому ефірі транслюватиме телеканал Setanta Sports, доступний як на однойменній ОТТ-платформі, так і на інших медіасервісах, що працюють в Україні. Нагадаємо, що саме цей канал є офіційним транслятором АПЛ.

Загалом за свою історію Челсі та Манчестер Юнайтед зіграли між собою 191 матч у різних турнірах, враховуючи єврокубкові змагання, і зараз перевага на боці "червоних дияволів". Лондонці виграли 54 поєдинки, манкуніанці - 78, а 59 зустрічей завершилися внічию.

Джерело: Getty Images

Де відбудеться матч Челсі - Манчестер Юнайтед?

Поєдинок буде зіграний у Лондоні на стадіоні Стемфорд Брідж, який є домашнім для Челсі з 1905 року. Наразі місткість арени становить 40 340 глядачів.

Востаннє Манчестер Юнайтед та Челсі зустрічалися між собою у квітні в 37-му турі минулого розіграшу англійської Прем'єр-ліги та розійшлися миром 1:1. Поєдинок першого кола чемпіонату завершився з аналогічним рахунком.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK