Роналду опублікував заяву щодо ситуації, що виникла в Манчестер Юнайтед

Нападник "червоних дияволів" відреагував на виключення із заявки на майбутній матч та усунення від тренувань.
2022 г., 20 жовтня, 23:27
Кріштіану Роналду / Getty Images
Кріштіану Роналду / Getty Images

У середу, 19 жовтня, Кріштіану Роналду самостійно залишив лаву запасних Манчестер Юнайтед незадовго до кінця матчу з Тоттенгемом (2:0). Наступного дня стало відомо, що Ерік тен Хаг виключив його із заявки на гру з Челсі, а також заборонив йому тренуватися з основною командою наступні три дні.

Після того, як про це стало відомо усьому світу, португалець не міг не відреагувати. Він опублікував пост у себе в Instagram, де висловив те, що хотів.

"Як я завжди чинив протягом всієї своєї кар'єри, я намагаюся жити і грати шанобливо до своїх колег, суперників і тренерів".

"Це не змінилося. Я не змінився. Я та сама людина і той же професіонал, що й останні 20 років, граючи у футбол на елітному рівні, і повага завжди відігравала дуже важливу роль у моєму процесі прийняття рішень".

"Я починав дуже молодим, для мене завжди були дуже важливими приклади старших і найдосвідченіших гравців. Тому я завжди намагався сам подавати приклад молоді, яка росла в усіх командах, які я представляв. На жаль, це не завжди можливо, і іноді запал бере верх над кращими з нас".

"Прямо зараз я просто відчуваю, що маю продовжувати старанно працювати в Каррінгтоні, підтримувати своїх товаришів по команді і бути готовим до всього в будь-якій грі. Піддаватися тиску — не варіант. Ніколи їм не був. Це Манчестер Юнайтед, і разом ми маємо вистояти. Скоро ми знову будемо разом.

Нагадаємо, що матч Челсі – Манчестер Юнайтед відбудеться у суботу, 22 жовтня. Початок зустрічі – 19:30 за київським часом.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK