Маррей пожартував з Федерера, назвавши гравця Арсеналу найвеличнішим атлетом з Базеля

Британець ясно дав зрозуміти, кому належить це місто.
2022 г., 27 жовтня, 20:51
Граніт Джака / Getty Images
Граніт Джака / Getty Images

Енді Маррей і Роджер Федерер є одними з найвеличніших гравців в історії тенісу, входячи у Велику Четвірку, в якій також є Рафаель Надаль і Новак Джокович.

Енді та Роджер не зациклені на тенісі. Маррей вболіває за лондонський Арсенал, а Федерер, народившись у Базелі, не мав іншого вибору, як підтримувати однойменну команду.

Примітно, що "канонірів" та одне з найбільших міст Швейцарії пов'язує Граніт Джака, який нещодавно знову став лідером лондонського клубу. Він же став героєм жарту у виконанні Маррея, який той надіслав своєму другові.

"Коли я приземлився в Базелі, я написав Роджеру: "Я щойно приземлився в місті одного з найвеличніших атлетів у світі: Граніта Джаки", - цитує Маррея talkSPORT.

"Я знаю, що Граніт Джака родом звідси (Базель). А я величезний фанат Арсеналу. Цього сезону Джака грає дуже, дуже добре. Нещодавно він забив черговий чудовий гол".

Граніт Джака, гравець збірної Швейцарії, розпочав свою кар'єру в Базелі, а потім перейшов до менхенгладбахської Борусії в 2012 році. Він є одним із найкращих гравців Арсеналу в нинішньому сезоні, що не залишилося непоміченим Енді Марреєм.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK