Фаулер: Якщо Роналду піде з Манчестер Юнайтед – це буде найкращим варіантом для всіх

Легенда футболу закликав покинути португальця команду.
2022 г., 30 жовтня, 11:23
Кріштіану Роналду / Getty Images
Кріштіану Роналду / Getty Images

Колишній гравець Ліверпуля Роббі Фаулер висловився про нападаючого Манчестер Юнайтед Кріштіану Роналду.

"У мене теж була ситуація, коли, не будучи егоїстом, я вважав, що я найкращий форвард у команді. Але тренер з якоїсь причини вибирав інших".

Гравцю складно прийняти те, що він не в числі ключових. Але що робити у такому разі? Ти проявляєш себе на тренуваннях, робиш усе, що в твоїх силах, а це ні на що не впливає, бо тренери можуть мати гравців, яких вони хочуть бачити на полі. Це важко прийняти. І ось чому я пішов у Лідс.

Питання щодо майбутнього Роналду не знято. Я думаю, що він міг би вибрати будь-яку команду світу. Потрібно пам'ятати про те, що він уже не той, що раніше, але залишається хорошим гравцем, і ми всі про це знаємо. Він все ще дещо здатний, а його увага до своєї форми мало з чиєю зрівняється.

Читайте також: Роналду встановив антирекорд поточного розіграшу Ліги Європи

Але важливий момент – зарплата. Будь-який клуб покликав би Роналду, але якщо він хоче грати на високому рівні, то, на жаль, має погодитися на серйозне зниження зарплати.

МЮ знав, кого бере.  Роналду критикували за небажання пресингувати, та його не для цього підписували. Не всі можуть грати у ідеальний футбол. Роналду підписали для того, щоб він забивав і він забивав. Тепер прийшов новий тренер зі своїми ідеями і Роналду, очевидно, в його бачення не вписується.

Тому найкращий варіант для всіх – це догляд Роналду. Він чудовий футболіст, але якщо він хоче проводити на полі 90 хвилин, то має піти", – сказав Фаулер в інтерв'ю Fair Betting Sites.

Нагадаємо, цього сезону на рахунку 37-річного португальця 1 гол у 8 матчах АПЛ.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK