Форвард Брентфорда підозрювався у ставках на матчі - Футбольна асоціація Англії досі веде розслідування

При цьому сам гравець заявив, що допомагає слідству у розслідуванні цієї справи.
2022 г., 6 листопада, 12:29
Айвен Тоуні / Getty Images
Айвен Тоуні / Getty Images

Нападник Брентфорда Айвен Тоуні був предметом розслідування Футбольної асоціації Англії, яке все ще продовжується вже протягом семи місяців. Однак гравцю так і не було пред'явлено жодних звинувачень, передає Sky Sports.

Повідомляється, що розслідування пов'язане зі ставками на матчі ще до того, як Тоуні перейшов до Брентфорда. Немає жодних припущень, що він колись грав проти своєї команди.

"Я знаю про сьогоднішню статтю про мене в національній газеті", - написав гравець у себе в Twitter. "Я допомагав Футбольній асоціації у розслідуванні і не даватиму жодних коментарів, поки розслідування не завершиться. Я гордий англієць, і я завжди мріяв з дитинства зіграти за свою країну у фіналі чемпіонату світу".

26-річний футболіст сподівається потрапити до складу збірної Англії на чемпіонат світу 2022 року у Катарі. Склад "Трьох левів" буде оголошений 10 листопада.

Брентфорд також виступив із офіційною заявою на своєму сайті.

"Ми беремо до уваги історію про Айвена Тоуні та розслідування ФА. Клуб не коментуватиме".

Сама Футбольна асоціація також не дає жодних коментарів.

Тоуні розпочав свою кар'єру в Нортгемптоні, а потім перейшов у Ньюкасл у 2015 році. Він грав в оренді за Барнслі, Шрусбері, Сканторп і Віган, перш ніж приєднатися до Пітерборо в 2018 році. Потім він перейшов у Брентфорд у 2020 році.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Брентфорд АПЛ

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK