Осасуна - Барселона 1:2: огляд матчу та результат гри 08.11.2022

Каталонці зуміли не тільки вистояти, а й вирвати три очки наприкінці поєдинку.
2022 г., 9 листопада, 00:46
Рафінья / ФК Барселона
Рафінья / ФК Барселона

У Памплоні на Естадіо Ель Садар відбувся матч 14 туру іспанської Ла Ліги, в якому місцева Осасуна приймала в гостях Барселону. Зустріч завершилася вольовою перемогою гостей із рахунком 2:1.

Вже на 6-й хвилині гри господарі поля вийшли вперед завдяки точному удару у виконанні Давіда Гарсії.

А в середині першої половини поєдинку каталонці залишилися в меншості. Вилучення заробив той, від кого чекаєш подібного найменше - Роберт Левандовські. Вилученням у роздягальню також відзначився Жерар Піке, який проводив свій останній матч за Барселону на лаві запасних.

Однак після перерви саме підопічні Хаві Ернандеса відзначились голом. Педрі виявився першим на відскоку, що дозволило каталонцям повернутися у гру.

Незважаючи на те, що Осасуна володіла ініціативою та чисельною більшістю, підсумкову перемогу вирвала саме Барселона. Рафінья точним ударом головою замкнув навіс, тим самим принісши своїй команді необхідні три очки.

Це дозволить "синьо-гранатовим" залишитися на вершині таблиці за підсумками туру - Реал у разі перемоги над Кадісом лише поверне колишній розрив у два очки. Осасуна продовжує боротьбу за єврокубки, йдучи шостою з 23-ма очками в активі.

Статистика матчу Осасуна - Барселона 14-го туру Ла Ліги

Володіння м'ячем: 46% - 54%
Удари: 15 - 9
Удари в площину: 3 - 3
Фоли: 15 - 6
Атаки: 113 - 91

Осасуна - Барселона 1:2
Голи: Д. Гарсія, 6 - Педрі, 48, Рафінья, 85.

Осасуна: Фернандез - Відаль, У. Гарсія, Д. Гарсія, Крус - Торро (Кіке, 59) - Р. Гарсія (Пенья, 75), Орос (Брашанац, 74), Монкайола, Гомес (Барха, 83) - Авіла (Будімір, 83).

Барселона: тер Штеген - Бальде, Крістенсен (Гаві, 74), Алонсо, Альба - Педрі (Ріад, 89), Бускетс, де Йонг - Дембеле (Рафінья, 78), Левандовські, Торрес (Фаті, 78).

Попередження: Крус, Д. Гарсія, Торро, Монкайола - Левандовські, Альба, Бальде.

Вилучення: Левандовські (друга жовта).

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Барселона Осасуна Ла Ліга

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK