Новачок Айнтрахта встановив рекорд Бундесліги

Що відомо про нову зірку “орлів”.
2022 г., 13 листопада, 17:27
Рандаль Коло Муані / Getty Images
Рандаль Коло Муані / Getty Images

Рандаль Коло Муані — головний успіх скаутського відділу Айнтрахту в цьому сезоні і головна зірка Бундесліги. В перших 13-ти матчах за свій новий клуб французький нападник віддав дев’ять асистів.

Така кількість результативних передач в своїх дебютних 13 матчах - це новий рекорд Бундесліги. Відмітимо, що подібні дані рахуються з 2005 року. Також на рахунку Муані чотири голи.

Також Муані зараз другий найкращий асистент в топ-5 лігах. Француз відстає лише від Ліонеля Мессі, який має на одну передачу більше. 

Рандаль — вихованець французького Нанта. В минулому сезоні форвард пробився в топ-10 бомбардирів Ліги 1, але не став продовжувати контракт. 23-річний футболіст вирішив безкоштовно перебратись в Айнтрахт, який якраз шукав підсилення під Лігу Чемпіонів. 

В своєму дебютному матчі проти Магдебурга француз зробив гольову передачу, а вже в наступному поєдинку забив Баварії. Хоча це і не врятувало команду від поразки.

Головний тренер “орлів” Олівер Глазнер дуже високо оцінює Муані. Але підкреслює, що нападнику треба ще багато працювати. Статистика показує, що футболіст прекрасно працює в пресингу, але з реалізацією в нього є певні проблеми. А від "дев’ятки" чекають саме голів.

А тим часом Баварія продовжила свою чемпіонську ходу, розгромивши Шальке в рамках 15-го туру Бундесліги.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK