Азар: Якщо Реал влітку скаже, щоб я пішов – я прийму це

При цьому бельгієць хоче отримувати більше ігрового часу, щоби довести свою спроможність.
2022 г., 16 листопада, 00:32
Еден Азар / Getty Images
Еден Азар / Getty Images

Почавши тренуватися зі збірною Бельгією напередодні чемпіонату світу в Катарі, Еден Азар дав інтерв'ю іспанському виданню Marca, в якому розповів про свою ситуацію в мадридському Реалі.

"Коли я не граю, мені важко, а якщо граю, то, звичайно, футбол приносить мені задоволення. Футбол — це моє життя, і я просто хочу грати. На чемпіонаті світу я повинен довести всім, що можу грати у футбол. Люди сумніваються у тому, що я досі можу це робити”.

"Я розумію, що люди в мені сумніваються. Це нормально. Я гравець, який не грав багато матчів протягом трьох років. Я можу це зрозуміти. Я повинен показати, що коли граю, я роблю це добре".

"У січні я навряд чи піду, тому що в мене сім'я і мені подобається місто. Але влітку можливо, що я поїду. У мене є ще один рік за контрактом, і це рішення клубу".

"Якщо мені скажуть: "Еден, дякуємо за чотири роки, але ти повинен піти", я буду змушений прийняти це, тому що це нормально. Але я хотів би більше грати, більше показувати, що я можу грати, що я хороший гравець" .

Нагадаємо, що Бельгія на груповій стадії фінальної частини чемпіонату світу зустрінеться з Канадою Марокко та Хорватією.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK