Люка Ернандес мав намір завершити кар'єру після травми на ЧС-2022

Однак зараз у гравця є інші плани.
2022 г., 26 листопада, 15:47
Люка Ернандес / Getty Images
Люка Ернандес / Getty Images

Захисник збірної Франції та Баварії Люка Ернандес мав намір завершити кар'єру після важкої травми на мундіалі в Катарі. Нагадаємо, що в матчі першого туру проти Австралії гравець був змушений покинути поле вже на 13-й хвилині. Як стало відомо пізніше, Люка отримав розрив хрестоподібних зв'язок коліна - дуже важку травму. 

Протягом своєї кар'єри Ернандес дуже часто травмувався, тому черговий удар долі гравець не зміг перенести спокійно. Люка задумався про те, щоб завершити професійну кар'єру, про це повідомляє Onze Mondial з посиланням на L’Équipe.

В перерві матчу гравець не стримував сліз в роздягальні, а ввечері в готелі команда зібралась, щоб підтримати свого колегу. Але ні підтримка друзів, ні розмови з сім'єю не змогли підняти Ернандесу настрій. 

Лише після вдалої операції з'явились новини, що гравець відмовився від свого рішення щодо завершення кар'єри. Наразі Люка перебуває на базі Баварії, де вже почав реабілітацію. Гравець вже пообіцяв парнерам по збірній повернутись до фіналу мундіалю.

Нагадаємо, що 26 листопада Франції доведеться провести непростий матч проти збірної Данії.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK