Тен Гаг вимагає від МЮ підписати взимку гравця замість Роналду

"Дияволам" доведеться викласти суттєву суму.
2022 г., 26 листопада, 17:28
Ерік Тен Гаг / Getty Images
Ерік Тен Гаг / Getty Images

Витративши влітку 220 млн євро на трансфери, МЮ не збирався нікого підписувати в зимове ТВ, але конфлікт з Роналду змішав всі карти. Тому Ерік Тен Гаг наполягає, шо тепер клуб має підписати гравця на зміну португальцю, і в нідерландского спеціаліста є готовий шорт-ліст. 

До ного входять нападник ПСВ Коді Гакпо та вінгер Мілана Рафаел Леау, повідомляє ESPN.

В команді зараз великі проблеми в атаці. Антоні досі не адаптувався до АПЛ, Марсіаль не може набрати форму після трьох пошкоджень за першу частину сезону, а Санчо ніяк не може набрати форму, щоби тренер розглянув його як гравця основного складу. Тому зараз МЮ повернется до варіанту з трансфером Гакпо, якого клуб намагався підписати ще влітку, але вибрав Антоні.

Враховуючи вдалий виступ Коді на мундіалі, ПСВ може сильно підняти ціну на гравця, наразі Transfermarkt оцінює гравця в 45 млн євро. Але це все одно менше, ніж просить за свою зірку Мілан. Transfermarkt оцінює Леау в 85 млн євро, але італійський клуб хоче за нього більше 100 млн.

Тож МЮ або доведеться знов викласти солідну суму, або пошукати варіант дешевше. Нещодавно ми повідомляли про інтерес "манкуніанців" до форварду Лілля Джонатана Девида.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK