Все ближче до МЛС: Мессі приєднається до клубу Бекхема влітку 2023 року

Все йде до того, що аргентинець залишить європейський футбол після завершення сезону.
2022 г., 27 листопада, 18:58
Ліонель Мессі / Getty Images
Ліонель Мессі / Getty Images

Поки Ліонель Мессі намагається витягнути збірну Аргентини до плей-оф чемпіонату світу, не вщухають розмови про його майбутнє, оскільки контракт гравця з ПСЖ підійде до кінця вже наступного літа, а нова угода все ще не підписана.

Як повідомляє The Times, сезон-2022/23 може стати останнім для Мессі в Європі, оскільки він практично погодив контракт із клубом Девіда Бекхема, Інтер Майамі.

Франшиза англійської легенди футболу очікує, що Ліонель приєднається до команди із МЛС після закінчення європейської кампанії.

Повідомляється, що Мессі має будинок у Майамі, де йому подобається проводити свою відпустку. Минулого року він заявив іспанським ЗМІ, що для нього завжди було мрією грати у США.

Читайте також: Мессі встановив рекорд чемпіонату світу

Також наводиться як аргумент на переїзд 35-річного футболіста за океан вплив Бекхема. Як посол чемпіонату світу в Катарі він має контакт з керівництвом ПСЖ. У нього також добрі стосунки з самим Мессі, оскільки вони обоє пов'язані контрактами з Adidas.

До того ж наявність такого гравця, як Мессі, у США дозволить країнам Північної Америки стати більш привабливими перед стартом наступного мундіалю, який пройде у США, Канаді та Мексиці.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK