Александер-Арнольд жорстко відповів своїм критикам

Цього сезону футболіст перебуває під величезним тиском.
2022 г., 2 грудня, 09:49
Трент Александер-Арнольд / Getty Images
Трент Александер-Арнольд / Getty Images

Захисник Ліверпуля та збірної Англії Трент Александер-Арнольд розкритикував своїх хейтерів, які називают його лінивим. Цей сезон поки не дуже вдало складаєтся для гравця, хоча, варто визнати, шо Ліверпуль в цілому не виглядає дуже впевненим. А в збірній Трент вперше з'явився у третьому турі проти Уельсу.

"Люди дивляться матч та бачать те, що хочуть бачити. Вважаю такий підхід упередженим. Якщо дивитися гру з упередженням, що футболіст лінивий, і один раз побачити, як він не побіг, то у вашому розумінні він стає лінивим. Ви не дивіться інші епізоди матчу, де він бігає та робить ривки", - наводить слова Трента LiverpoolEcho.

Захисник вважає, що до нього ставляться упереджено, а тому, коли гравець дійсно помиляється, люди лише ще більше починають думати, що вони праві. Тому головною проблемою Трент назвав те, що його продовжуют критикувати як би добре він не намагався грати.

"Іноді здається, що не важливо, наскільки добре я граю, тому що якщо я не ідеальний, то я недостатньо хороший. І мене оцінюють за стандартами, за якими не оцінюють інших гравців, але це життя. Із цим доводиться жити", - жаліється гравець.

Нагадаємо, що в матчі з Уельсом захисник вийшов на заміну та допоміг команді здобути перемогу у британському дербі.

 


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK