Боруссія не має наміру давати перевагу Ліверпулю у боротьбі за Беллінгема

Хоча клуб і симпатизує "мерсисайдцям"
2022 г., 2 грудня, 14:12
Джуд Беллінгем / Getty Images
Джуд Беллінгем / Getty Images

Директор по маркетингу дортмундської Борусії Карстен Крамер заявив, що не дивлячись на теплі почуття до Ліверпулю, клуб не збирається давати їм перевагу в боротьбі за Джуда Беллінгема.

Наразі англійській клуб є головним претендентом на трансфер хавбека Борусії, але в перегонах приймають участь не лише вони. Підписати Беллінгема не проти також Реал, ПСЖ, Баварія та Сіті. І в Дортмунді це розуміють, а тому ціна на Джуда буде дуже великою, але вболівальники Ліверпуля сподіваються, що фактор у вигляді Юргена Клоппа дає їм перевагу.

Однак це не так. Директор клубу Карстен Крамер визнав, що хотів би в майбутньому побачити Джуда саме в Ліверпулі (не в останню чергу дійсно через Клоппа), але подарунків не варто очікувати, бо футбол - це бізнес. До того ж Борусія хоче зберегти гравця у себе якнайдовше.

"Звичайно, ми дуже симпатизуємо Ліверпулю. Ми, як і раніше, у добрих стосунках з Юргеном та багатьма іншими в Ліверпулі, так що для мене це улюблений клуб в АПЛ, але не чекайте, що ми робитимемо їм подарунки.

Джуд має контракт. Ми на сто відсотків щасливі, що він на борту, і що довше він гратиме за нас, то краще", - цитує Крамера 90min.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK