Гріліш: Мені не варто так говорить про Альмірона, він чудовий хлопець

Англієць визнав, що сказав трохи зайвого, образивши гравця Ньюкасла.
2022 г., 3 грудня, 09:16
Джек Гріліш та Мігель Альмірон / Getty Images
Джек Гріліш та Мігель Альмірон / Getty Images

У травні 2022 року Манчестер Сіті у вирішальному матчі обіграв Астон Віллу з рахунком 3:2. Під час чемпіонського параду півзахисник "містян" Джек Гріліш пожартував, що під час тієї гри він казав: "Приберіть Мареза з поля якнайшвидше, він грає як Альмірон".

Ця цитата стала вірусною у новому сезоні, коли гравець Ньюкасла почав проводити свій найкращий сезон в Англії: 8 голів та одна результативна передача у 15 матчах АПЛ.

В той же час сам Гріліш нерегулярно з'являється на полі, записавши на свій рахунок всього один гол. Після постійного нагадування про цю фразу англієць був змушений вибачитись за свої слова.

"Це було безглуздо. Мені не варто було цього говорити", - цитує Джека Sky Sports. "Взагалі мені дуже сподобалося те, як він відреагував. У якийсь день він щось сказав про мене, побажавши мені всього найкращого".

"Я подумав: "Ось це хлопець". Якби на його місці був я і хтось сказав подібне про мене, я б, швидше за все, відреагував інакше. Він здається найнешкідливішим, приємним хлопцем, так що він молодець".

Читайте також: Манчестер Сіті збирається підписати 14-річного вундеркінда

Нагадаємо, що Манчестер Сіті та Ньюкасл посідають друге та третє місце таблиці АПЛ відповідно: "сороки" відстають від своїх конкурентів всього на два очки, при цьому зігравши на один матч більше.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK