Ліверпуль визначився з альтернативою дорогому Беллінгему

Під прицілом "мерсисайдців" опинився гравець Мілана.
2022 г., 4 грудня, 10:45
Ісмаель Беннасер / Getty Images
Ісмаель Беннасер / Getty Images

У літнє трансферне вікно Ліверпуль має намір посилити центр поля, і головним кандидатом для Юргена Клоппа є Джуд Беллінгем. Однак за молодого англійця доведеться викласти понад сто мільйонів та й конкуренція за нього буде великою. Тому "мерсисайдці" підготували план Б. Клуб вже запропонував контракт півзахиснику Мілана Ісмаелю Беннасеру.

Контракт алжирця з "росонері" спливає влітку 2024 року, тому цього літа його можна буде купити за відносно невеликі гроші. Повідомляється, що Клопп – великий шанувальник таланту алжирця. До того ж, збірна Алжиру не поїхала на мундіаль, а отже претендентів на гравця буде значно менше.

Проте Беннасером цікавляться також Челсі та Арсенал, саме тому гравець і не поспішає продовжувати контракт із Міланом. Ймовірно, алжирець намагається максимально покращити свої умови в Італії, проте Клоппу гравець потрібен не менше ніж Мілану.

Ні для кого не секрет, що англійський клуб вже має великі проблеми в півзахисті, а скоро все стане зовсім погано. Мілнер уже майже вийшов на пенсію, Окс, швидше за все, покине клуб улітку, як і Артур, який не прижився у Ліверпулі.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK