Йорді Кройфф: де Йонг не продається – час для цього вже минув

На нідерландського хавбека розраховують у Каталонії.
2022 г., 7 грудня, 23:52
Френкі де Йонг / Getty Images
Френкі де Йонг / Getty Images

Минулого літа Френкі де Йонг був максимально близьким до того, щоб залишити Барселону. Гравцю приписували інтерес з боку Манчестер Юнайтед та Челсі. Але гравець все ж таки залишився в Каталонії.

Спортивний директор "синьо-гранатових" Йорді Кройфф в інтерв'ю для іспанського видання Sport заявив, що двері для продажу півзахисника зачинилися разом із закриттям літнього трансферного вікна.

"Сьогодні ми про це не говоримо. У футболі є моменти, і іноді вони не визначаються виключно футбольними питаннями. Ситуація навколо фінансового фейр-плей... Не всі розуміють, що це таке. Зміни відбуваються щотижня. Є ситуації та рішення, які не є суто футбольними речами. Але час минув, і в нього важлива роль".

"Була можливість (продати де Йонга), тому що добрі гравці завжди потрібні добрим командам. Реальність така, що він тут і відіграє важливу роль".

"У гравців свої почуття, у клубів свої. Ви ведете деякі розмови і приходьте до спільної теми. Реальність така, що Френкі залишився. Його тут люблять, люди багато чого від нього чекають, тому що він дуже талановитий і особливий гравець".

Читайте також: Барселона цікавиться вінгером Арсенала

Наразі Френкі де Йонг знаходиться у розташуванні збірної Нідерландів, яка у п'ятницю, 9 грудня, зіграє з Аргентиною за право вийти до півфіналу чемпіонату світу 2022 року.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Барселона Йорді Кройфф

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK