Стали відомі терміни довгоочікуваного повернення у гру хавбека Ліверпуля

Футболіст трохи випереджає передбачувані терміни відновлення від травми.
2022 г., 11 грудня, 22:50
Артур Мело / Getty Images
Артур Мело / Getty Images

В останні години літнього трансферного вікна Ліверпуль орендував у Ювентуса півзахисника Артура Мело. Нинішнього сезону 26-річний бразилець зіграв лише 13 хвилин, після чого він у жовтні порвав чотириголовий м'яз стегна.

Спочатку Артур займався відновленням у Бразилії. Перерва на чемпіонат світу дозволила гравцеві продовжити відновлення, не пропустивши ще більше ігор клубного футболу. Він приєднався до тренувального табору мерсисайдців у Дубаї, випереджаючи на два тижні графік відновлення, повідомляє  Daily Mail.

У клубі оптимістично оцінюють відновлення Мело: "червоні" очікують, що наприкінці січня він зможе у хорошій формі повернутися на футбольне поле. Спочатку клуб планував, що бразилець пропустить чотири місяці.

Ліверпуль не збирається поспішати з поверненням гравця, щоб не ризикувати потенційним рецидивом Футболіст має намір повернутися до активних тренувань наприкінці грудня, коли пройде перший медичний тест.

Також повідомляється, що Артур використав свій час, щоби щодня брати додаткові уроки англійської мови. Це має дозволити йому краще спілкуватися на полі та за його межами, оскільки він сподівається залишитися в Ліверпулі.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Ліверпуль АПЛ Артур Мело

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK