Манчестер Юнайтед у січні зробить "все можливе", щоб підписати заміну Роналду

Манкуніанці не хочуть залишитися до кінця сезону з одним Антоні Марсьялем у якості центрфорварда.
2022 г., 11 грудня, 23:24
Гонсалу Рамуш / Getty Images
Гонсалу Рамуш / Getty Images

Після того, як Кріштіану Роналду дав скандально відоме інтерв'ю Пірсу Моргану, яке залишило його без клубу, Манчестер Юнайтед залишився лише з одним форвардом в особі Антоні Марсьяля.

Ця ситуація не влаштовує головного тренера "червоних дияволів" Еріка тен Хага. За словами нідерландського фахівця, манкуніанці зроблять "все можливе", щоб під час зимового трансферного вікна знайти нову "дев'ятку".

"Ми зробимо трансфер, тільки коли знайдемо потрібного гравця", - цитує тен Хага Daily Mail. "Ми робимо все, що в наших силах. Ми вивчаємо кожну можливість і зробимо все можливе, щоб укласти з ним контракт".

Влітку Юнайтед вів переговори з ПСВ щодо Коді Гакпо, і вважається, що вони готові відновити переговори.

Також із переїздом на Туманний Альбіон пов'язують форварда Бенфіки та збірної Португалії Гонсалу Рамуша, на якого вже виставили цінник.

"Я не можу коментувати конкретних гравців. Я ніколи цього не зроблю. У гравців є контракти, і я поважаю це. Але будьте впевнені, ми працюємо над тим, щоб залучити потрібних гравців".

Раніше Ерік тен Хаг заявив, що клуб також працює над продовженням контрактів деяких гравців, які наступного літа можуть стати вільними агентами.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK