Наполі визначився з майбутнім своїх лідерів

Клуб має намір зберегти лише деяких гравців.
2022 г., 15 грудня, 12:28
Осімген и Кварацхелія / Getty Images
Осімген и Кварацхелія / Getty Images

Після літньої трансферної кампанії Наполі, очевидно, успішно провів перебудову та зараз з легкістю займає перше місце в Серії А, відриваючись від конкурентів на 7 пунктів. А тому на гравців італійського клубу вже націлились інші європейські гранди.

Хвіча Кварацхелія, Кім Мін Дже та Віктор Осімген стали головними трансферними цілями для багатьох клубів в цьому сезоні. В неаполітанському клубі впевнені, що мінімум двох гравців вони зможуть зберегти.

Кварацхелія був куплений в Динамо Батумі за 10 млн євро, а зараз, наприклад, Transfermarkt оцінює грузина в 60 млн євро. В Наполі мають намір запронувати новий контракт вінгеру на набагато кращих умовах, ніж він має зараз. Цього має вистачити, щоб зберегти гравця ще хоча б на сезон.

Кім Мін Дже, якого купили в Фенербахче за 18 млн євро, наразі має клаусулу в 45 млн євро. Але через інтерес інших клубів, Наполі має намір запропонувати новий контракт і корейцю та збільшити його відступні як мімнімум вдвічі. Це має відлякнути більшість потенційних покупців

А от Віктора Осімгена неаполітанці готові продати вже влітку. За форварда можна отримати більше 100 млн євро, а тому в клубі не проти підзаробити на гравці, пока є така можливість. Фаворитом на покупку Осімгена вважається лондонський Челсі, хоча вже взимку нападник може приєднатись до МЮ.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Наполі Віктор Осімген

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK