Тен Хаг: Мартінес досі їздить на святковому автобусі Буенос-Айресом

Нідерландець нагадав, що незабаром повернеться АПЛ, а тому його підопічному варто закінчувати зі святкуванням тріумфу Аргентини на ЧС-2022.
2022 г., 23 грудня, 21:24
Лісандро Мартінес / Getty Images
Лісандро Мартінес / Getty Images

У рамках 1/8 фіналу кубка ліги Манчестер Юнайтед впевнено обіграв Бернлі з рахунком 2:0. Це була перша офіційна гра для манкуніанців з моменту призупинення клубного футболу через чемпіонат світу.

Мундіаль у Катарі завершився перемогою збірної Аргентини, у складі якої виступає центрбек "червоних дияволів" Лісандро Мартінес.

Відповідаючи на запитання журналіста, де зараз знаходиться гравець, головний тренер МЮ Ерік тен Хаг заявив, що не знає, де він.

"Наразі я не можу відповісти на це питання", - передає слова нідерландця BBC. "Він досі відзначає в Аргентині, у Буенос-Айресі. Він на святковому автобусі, який їздить Буенос-Айресом".

"Я можу це зрозуміти. Ти дуже емоційно заряджений, коли твоя країна виграє чемпіонат світу. Це чудово. Це найвища ціль, яку можна досягти у футболі. Але йому також потрібно прийняти, що 27 грудня повернеться Прем'єр-ліга".

Читайте також: Манчестер Юнайтед розпочав переговори з ПСВ щодо трансферу Гакпо

Раніше згаданого 27 грудня Манчестер Юнайтед прийматиме в гостях Ноттінгем Форест. Початок матчу – 22:00 за київським часом.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK