Лінгард розкритикував колишній клуб за неповагу до себе

Гравець сподівається, що у майбутньому матчі зможе попрощатися.
2022 г., 27 грудня, 18:53
Джессі Лінгард / Getty Images
Джессі Лінгард / Getty Images

Напередодні матчу між Манчестер Юнайтед та Ноттінгем Форест Джессі Лінгард дав невелике інтерв'ю, в якому розказав про останні сезоні в складі манкуніанців.

За словами гравця Ноттінгему, в Манчестері до нього ніхто не відносився з повагою, ані Сульшер, ані Рангнік. Вони лише годували його обіцянками та не давали грати у футбол.

"Я не знаю, в чому була проблема, чи це була політика, чи щось ще. У мене досі немає відповіді. Я навіть не питав. Я хотів би, щоб хтось із поваги до мене сказав би: "Ось з цієї причини ти не граєш", але я ніколи цього не чув. Це були хибні обіцянки.

Я ретельно тренувався, був уважний, був готовий до матчів. Коли ти старанно працюєш на тренуванні і не граєш, це дуже засмучує. Цей матч стане шансом попрощатися з уболівальниками, бо я цього не отримав. Це буде приємний момент, але ми хочемо виграти гру", розказав Джессі The Telegraph.

Нагадаємо, що Лінгард провів в системі МЮ 23 роки, а влітку 2022 року покинув клу як вільний агент та приєднався до Ноттінгем Форест. Півзахисник розказав, що в останній грі за "дияволів" Рангнік не випустив його навіть на останні п'ять хвилин, що той зміг попрощатись з вболівалниками.

 

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Джессі Лінгард

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK