"У нього ідеальне тіло, таке сексуальне": Гвардіола зробив незвичайний комплімент гравцю Ман Сіті

Іспанець вибрав цікаве поєднання слів, щоб підкреслити фізичну форму футболіста.
2022 г., 29 грудня, 17:17
Пеп Гвардіола / Getty Images
Пеп Гвардіола / Getty Images

Ще нещодавно головний тренер Манчестер Сіті Пеп Гвардіола був дуже невдоволений фізичним станом одного свого підопічного.

Калвін Філліпс, незважаючи на недовиліковану травму, вирушив на чемпіонат світу до Катару, де зіграв 43 хвилини за два матчі. Повернувшись у розташування "містян" Гвардіола зауважив, що його підопічний злегка набрав вагу, через що не допустив його до тренувань.

Однак, зважаючи на все, ситуація змінилася. Після перемоги над Лідсом (3:1), він заявив, що англієць повертається до ігрових кондицій, зробивши акцент на його тілі.

"У нього ідеальне тіло, таке сексуальне", – цитує Пепа Sky Sports. "Побачимо, чи буде він готовий до вихідних. Першу частину сезону він відновлювався після операції, щоб поїхати на чемпіонат світу - і він зробив усе, щоб опинитися там".

"Йдеться не тільки про те, щоб бути у формі, ви також повинні розуміти, що ми хочемо робити, як рухатися і т. д. Родрі не може грати у всіх матчах, тому він повинен повернутися якнайшвидше. Я рад, що, наприклад, учора Калвін дуже добре тренувався. Рано чи пізно він зіграє".

Читайте також: Гвардіола зробив заяву щодо зимових трансферів Манчестер Сіті

Перемігши Лідс, Манчестер Сіті повернув собі друге місце у таблиці АПЛ. Тепер у команди Пепа Гвардіоли 35 очок, що на 5 балів менше, ніж у лідируючого Арсеналу.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK