Манчестер Юнайтед пропонував Бірмінгему та Беллінгему особисто найбільші гроші

От тільки грошове питання було далеко не головним для англійського таланту, якого не змогли переконати ні Ерік Кантона, ні сер Алекс Фергюсон.
2022 г., 29 грудня, 18:53
Джуд Беллінгем / Getty Images
Джуд Беллінгем / Getty Images

Влітку 2020 року ще юний Джуд Беллінгем перейшов із Бірмінгема до дортмундської Боруссії за 25 мільйонів євро.

За ці два роки англієць виріс у гравця світового рівня, ставши трансферною метою багатьох європейських грандів. Але історія могла піти за іншим сценарієм.

За словами колишнього гендиректора Бірмінгема Сюаньдун Рена, Манчестер Юнайтед зробив клубу і самому гравцю найвигіднішу пропозицію у фінансовому плані.

"Манчестер Юнайтед зробив найбільшу пропозицію, яку ми отримали, порівняно з Баварією, Боруссією, Лестером та іншими клубами, такими як Вулвергемптон", - цитує Рена utdreport з посиланням на Mundo Deportivo. "Ед Вудворд був найнаполегливішим, але Джуд не приймав жодних рішень, заснованих на грошах".

"Вони (МЮ) пропонували Беллінгему набагато більшу зарплату порівняно з рештою. Можливо, вдвічі. У нього були б гарантовані мільйони в банку, але Джуд не прийняв цю пропозицію. Це взагалі ненормально для гравця".

"Він (Беллінгем) говорив з (Оле-Гуннар) Сульшером, поки Вудворд в один день не привів (сера Алекса) Фергюсона, а потім ще й (Еріка) Кантона, щоб спробувати переконати його".

Читайте також: Беллінгем визначився з клубом, у якому продовжить кар'єру

За два роки у складі Боруссії Джуд Беллінгем провів 112 матчів у всіх турнірах, записавши на свій рахунок 19 голів та 21 результативну передачу.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK