Керівництво Еспаньйолу пропустить матч проти Барселони на знак протесту

У Ла Лізі назріває великий скандал.
2022 г., 30 грудня, 22:25
Еспаньйол / Getty Images
Еспаньйол / Getty Images

Керівництво Еспаньйолу заявило, що не відвідає дербі проти Барселони на знак протесту проти призупинення дискваліфікації Роберта Левандовські.

31 грудня на Камп Ноу відбудеться зустріч між Еспаньйолом та Барселоною, за 24 години до якої стало відомо, що польский нападник синьогранатових зможе взяти участь в матчі.

Нагадаємо, що раніше поляк отримав триматчеву дискваліфікацію, але Барселона звернулась до суду та змогла призупинити її дію. Це дуже не сподобйалось іншому каталонському клубу, керівництво якого заявило про небезпечний прецедент.

"Зіткнувшись з несправедливістю, якою, за нашою оцінкою, є рішення мадридського суду за 24 години до матчу, і зважаючи на небезпечний прецедент, ми вирішили не відвідувати матч на Камп Ноу.

Ми розуміємо, що створюється абсолютно шкідливий прецедент для Ла Ліги в цілому та для всіх клубів, що входять до неї. У цьому сенсі юридична служба клубу оцінює всі правові аспекти, щоб захистити наші інтереси.

Ми закликаємо організаторів турнірів та інші клуби проаналізувати наслідки цього прецеденту для всіх.

Підтримуватимемо Еспаньйол на відстані, знаючи, що завтра, як ніколи раніше, ми боротимемося разом за щось більше, ніж три очки", – йдеться у заяві клубу.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK