Брайтон не має наміру продавати своїх лідерів цієї зими

І поки що навіть не отримав жодної пропозиції.
2023 г., 2 січня, 18:19
Алексіс Мак Аллістер / Getty Images
Алексіс Мак Аллістер / Getty Images

Виконавчий директор Брайтону Пол Барбер заявив, що клуб не отримував ніяких прозицій щодо Алексіса Мак Аллістера та Мойзеса Кайседо.

Аргентинським хавбеком зацікавились багато європейських грандів після успіху Аргентини на ЧС-2022, в першу чергу його пов'язують з Ювентусом та Атлетіко Мадрид.

В свою чергу Мойзес Кайседо вже давно є однією з головних цілей для Манчестер Юнайтед, але клуб досі не отримав жодної прозиції щодо будь-кого зі своїх гравців.

"Ми нікого нікому не пропонували і не плануємо. В ідеальному світі наша команда, яка так само сильна, як і раніше, залишиться незмінною весь січень, і ми увійдемо у другу половину сезону такими, якими ми є.

Наступні 30 з лишком днів непередбачувані, і ми матимемо справу з усім, що прийде. Але ми нікого не пропонуємо", - заявив Барбер.

Також директор додав, що розуміє, що інтерес інших клубів до гравців Брайтону може перетворитись в реальну пропозицію, але в клубі це розуміють і навіть раді цьому факту.

Адже завжди приємно мати в своєму складі гравців світового рівня, до того ж в команді змирились з тим, що деякі футболісти можуть перерости рівень клубу.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Брайтон

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK