Арсенал не збирається вплутуватися в гонку пропозицій з Челсі по Мудрику

"Каноніри" вважають, що зробили й так дуже щедру пропозицію.
2023 г., 5 січня, 17:48
Михайло Мудрик / https://www.instagram.com/mmudryk10/
Михайло Мудрик / https://www.instagram.com/mmudryk10/

Декілька днів тому у боротьбу за Михайла Мудрика застрибнув лондонський Челсі, який має намір перебити будь-яку пропозицію Арсеналу.

За інформацією журналіста CBS Sports Golazo Бена Джейкобса, у "канонірів" заплановано більше прямих переговорів із донецьким Шахтарем щодо трансферу 22-річного вінгера.

Незважаючи на те, що у директора з футболу "гірників" Даріо Срна запланована зустріч із представниками Челсі на Стемфорд Брідж, думка самого футболіста не змінилася - він, як і раніше, хоче тільки до команди Мікеля Артети.

Остання пропозиція Арсеналу була менше 70 мільйонів євро, яка, на думку Шахтаря, не мала достатньо великої гарантованої суми.

Перед наступною пропозицією "каноніри" хочуть обговорити структуру виплати, оскільки українці ведуть "жорсткі переговори", використовуючи інтерес Челсі як тиск на англійців.

Згідно з джерелом, Арсенал ніколи в ідеалі не хотів пропонувати більше 70-75 мільйонів. Лідери АПЛ також намагаються тиснути на "помаранчево-чорних" тим фактом, що минулого літа донеччани не відпустили Мудрика за 30 мільйонів до Евертону, бажаючи отримати 45 мільйонів, тоді як Арсенал уже дає вдвічі більше, ніж "іриски".

Конкуренція із боку Челсі не турбує Арсенал. Якщо "сині" зроблять значно вищу пропозицію, "каноніри" не вплутуватимуться з ними в грошові війни - вони просто припинять переговори.

Арсенал вважає, що угода за Мудриком знаходиться під його контролем. Також важливо зазначити, що ніхто не чекає, що Челсі "викине" на стіл переговорів 100 мільйонів, які вимагає Шахтар. А тому Арсенал дотримується власної оцінки вартості трансферу.

Повідомляється, що не варто робити поспішних висновків про якийсь крок Челсі до того, як Арсенал продовжить розмови з Шахтарем, оскільки це дуже нетипові переговори.

Челсі вміє працювати в лоб і викладати карти на стіл. І на користь Шахтаря бути поміченим на Стемфорд Брідж. Але Арсенал просто зосереджений на угоді, не відволікаючись на своїх сусідів.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK