Тен Гаг жорстко пройшовся з трансферної політики МЮ

На думку тренера, клубу не вистачало сильних особистостей.
2023 г., 7 січня, 17:01
Ерік Тен Гаг / Getty Images
Ерік Тен Гаг / Getty Images

Головний тренер Манчестер Юнайтед Ерік Тен Гаг різко розкритикував трансферну політику клубу останніх років, пише видання GOAL.

За словами нідерландця, в минулих сезонах МЮ виглядав, як команда-аутсайдер, без психологічнолю стійкості, без духу та жаги перемагати. А колись цей клуб змогла зробити великим одна людина - сер Алекс Фергюсон.

"Його команди відрізнялися згуртованістю, єдністю та духом. Їх не можна було просто обіграти. Підписуючи гравців, ти дивишся на їхній рівень та технічні навички. Але ще треба звертати увагу і на психологію, їхню стійкість. Нам треба було повернути це.

Більшість покупок були середніми. А для Юнайтед "середній" - це мало. Футболка цього клубу дуже сильно давить. Тільки справжні особи, здатні давати результат під великим тиском, можуть грати тут.", - сказав Тен Гаг.

Тепершній головний тренер "дияволів" вважає, що до таких особистостей можна віднести Рафаеля Варана та Каземіро, саме для цього вони були підписані. Також тепер клуб має ряд гравців-бійців - Мартінес, Маласіа, Антоні та Еріксен.

Нагадаємо, що наразі ходять чутки про інтерес манкуніанці зацікавлені в послугах Вінсента Абубакара.

 

 


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK