Реал подякував Бейлу за внесок в успіхи клубу

"Вершкові" відзначили виступи валлійця за клуб.
2023 г., 9 січня, 19:55
Гарет Бейл
Гарет Бейл

Мадридський Реал подякував Гарету Бейлу за його внесок в успішність команди.

"Вершкові" відзначили, що валлієць завжди буде нерозривно пов'язаний з історією клубу.

]У зв'язку з оголошенням Гарета Бейла про завершення кар'єри , "Реал" хоче засвідчити свою подяку, захоплення та відданість великій легенді нашого клубу і світового футболу.

Гарет Бейл перейшов у Реал у 2013 році та захищав наші кольори впродовж дев'яти років і виграв 19 титулів: п'ять трофеїв Ліги чемпіонів, чотири клубних чемпіонатів світу, три Суперкубки Європи, три Ліги чемпіонів, один Кубок Іспанії та три Суперкубки Іспанії.

В індивідуальному плані він був визнаний найкращим гравцем фіналу Ліги чемпіонів 2018 року і став володарем "Золотого м'яча" клубного чемпіонату світу того ж року.

Гарет Бейл був частиною нашої команди в один з найуспішніших етапів нашої історії і назавжди уособлює багато найяскравіших моментів останнього десятиліття.

Гол Бейла після незабутнього ривка у фіналі Кубка Іспанії-2014, неймовірний м'яч у фіналі Ліги чемпіонів-2014 або два його голи у фіналі Ліги чемпіонів у Києві - всі ці моменти назавжди залишаться в пам'яті всіх любителів футболу.

Фігура Гарета Бейла назавжди буде пов'язана з історією та легендою нашого клубу. Успіхів тобі, Гарете, і найкращі побажання тобі і твоїй родині", - йдеться в заяві на офіційному сайті клубу.

Нагадаємо, у складі Реала Бейл провів 258 матчів, забивши 106 м'ячів і віддавши 67 асистів.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK