Дешам прокоментував рішення Льоріса завершити кар'єру у збірній Франції

Наставник гарно попрощався зі своїм підопічним.
2023 г., 10 січня, 12:58
Уго Льоріс / Getty Images
Уго Льоріс / Getty Images

Головний тренер збірної Франції Дідьє Дешам прокоментував відхід голкіпера Уго Льоріса зі стану національної команди.

"Уго вирішив піти на піку. Він розповів мені про своє рішення кілька днів тому. Як і всі ми, я маю поважати його, навіть якщо він все ще займав важливе місце в нашій команді, що він продемонстрував на чемпіонаті світу в Катарі. Великий гравець  збірної Франції прощається з нами, і я хочу віддати належне його визначній кар'єрі.

Крім всіх рекордів, які він побив завдяки таланту та професіоналізму, окрім важливої ​​ролі, яку він зіграв у наших найкрасивіших перемогах, Уго – прекрасна людина. Він був капітаном команди, коли я став тренером у 2012 році – я зберіг пов'язку в нього, і мені жодного разу не довелося пошкодувати про це, навпаки.

Читайте також: Льоріс розкритикував голкіпера збірної Аргентини за дурість у фіналі ЧС-2022

Уго завжди був звернений до колективу, ставив його на перше місце, іноді навіть на шкоду собі. Для мене було задоволенням та честю бути його тренером. Я бажаю кожному тренеру мати у своїй команді таких гравців як він. Висловлюю Уго всю свою повагу та подяку і бажаю йому щастя. Велике тобі спасибі, Уго, за те, як добре ти представляв свою країну", – сказав Дешам в інтерв'ю L'Equipe.

Нагадаємо, Льоріс виступав за збірну Франції з 2008 року, провівши 145 матчів. Крім того, голкіпер нещодавно побив рекорд із кількості ігор за національну команду.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK